The FAST-TRACK

Binnen 1 dag van business idee
naar professioneel bedrijf!

Het is tijd voor actie!

Ben jij net begonnen met jouw online bedrijf? Of ben je al een tijdje bezig, maar ziet jouw bedrijf er niet professioneel uit en moet je flink trekken om klanten te krijgen? En wil jij niets liever dan jouw passie omzetten in een succesvol bedrijf en jij meer van financiële en mentale vrijheid kunt genieten?

I’ve got you!

The FAST-TRACK is speciaal ontwikkeld om jouw bedrijf een vliegende start te geven. Na The FAST-TRACK weet jij precies wie jouw doelgroep is en hoe jij ze omzet in klanten én heb jij een professionele huisstijl die helemaal uitstraalt wie jij bent en wat jouw bedrijf doet.

En dat alles binnen 1 dag!

Geen lang traject, of dure coaching, binnen 1 dag staat jouw bedrijf klaar om te gaan knallen! Laat die klanten maar komen!

Heb jij nu het gevoel dat… 

Je continu aan het uitstellen bent om écht te starten met ondernemen, doordat je niet weet waar je moet beginnen. Of ben je begonnen, maar loopt het niet zo goed als je zou willen?

  Je niet de volgende stappen kunt maken met jouw bedrijf, omdat je geen huisstijl hebt of een niet passende huisstijl. Daarbij wil je niet duizenden euro’s kwijt zijn aan branding, maar wel je bedrijf professioneel neerzetten.

Je wel hulp wilt om je bedrijf succesvol op te zetten, maar geen lang traject of dure coaching wilt.

Je geen idee hebt hoe jij je doelgroep beter kunt aanspreken en meer klanten kunt aantrekken.

Van “ik durf niet te beginnen’ naar ‘wow kijk hoe profi dit eruitziet’ in 1 dag

Een sterke branding  is onmisbaar voor een succesvol eigen bedrijf. Het zorgt ervoor dat jij je ideale klant moeiteloos aantrekt door een sterke en onderscheidende positionering. Zonder de juiste branding is er geen vertrouwen bij jouw potentiële klanten en komt je bedrijf niet van de grond. Want vertrouwen is nodig om een aankoop te doen.

Nu lijkt het misschien allemaal nog heel moeilijk, weet je niet waar je moet beginnen en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Maar tijdens The FAST-TRACK bouwen we binnen een dag jouw bedrijf op, zodat het ijzersterk staat en jij klaar bent om vol zelfvertrouwen (meer) klanten aan te trekken!

The FAST-TRACK zit enorm goed in elkaar, je werkt echt van binnen naar buiten. Je zet eerst het fundament van je bedrijf goed neer en vervolgens maak je dit visueel en kun je dat consistent doorvoeren in je gehele bedrijf.

Nu pas zag ik dat mijn website en kleuren heel kil en afstandelijk aanvoelde, door al het zwart en wit. Nu oogt het veel vriendelijker en past het meer bij wie ik ben, waardoor ik met veel meer zelfvertrouwen onderneem. Ik raad dit traject iedereen aan!

The FAST-TRACK heeft mij echt aan het denken gezet over mijn bedrijf, wat ik wil uitstralen en hoe ik mij onderscheid van mijn concurrenten. Een echte eyeopener was dat ik vooral dicht bij mezelf mag blijven en Jorinde legt heel fijn uit hoe je dit doet zodat je persoonlijkheid het beste naar voren komt. Ik heb nu meer klanten, meer volgers en meer bestellingen.

Dus het traject is voor mij geslaagd! Niet twijfelen, gewoon doen. Je leert er zoveel van!

DE MODULES

MODULE 1

1.1 Merkverhaal
1.2 Merkwaarden

Waarom doe jij wat je doet? Wat vind jij belangrijk en waar sta jij voor? Dat maakt jou bijzonder en uniek! Dus daar gaan we naar op zoek. Dit is jouw onderscheidend vermogen en daar begint alles mee.

MODULE 2

2.1 Wie is jouw doelgroep?
2.2 Nog concreter: Wie is jouw ideale klant?
2.3 Welke behoeften heeft jouw ideale klant?

Jouw doelgroep is druk en wil niet gestoord worden door jouw marketing promoties, behalve als je ze kunt helpen om hun problemen op te lossen. Maar dan is het wel belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is en wat hun problemen zijn. Zo kun je precies inspelen op de behoeften van je doelgroep en voelt je marketing niet als marketing, maar als een oplossing voor hun probleem.

MODULE 3

3.1 Tone of Voice
3.2 Boodschap

In deze module bepalen we jouw Tone of Voice en bepalen we jouw boodschap die jij aan jouw doelgroep wil overbrengen. Door een ijzersterke positionering onderscheid jij je van jouw concurrentie en ga je volledig in jouw kracht staan.

MODULE 4

5.1 Kleuren
5.2 Lettertypes
5.3 Fotografie

Het is tijd om na te denken over jouw merk identiteit. Nu je weet wat jij wilt overbrengen is het belangrijk om te leren hoe je dat doet. Welke stijl er bij jou past, zodat je visuele identiteit perfect aansluit op jou en jouw doelgroep. Waar let je op bij het kiezen van kleuren, past een strakke of juist sierlijke vormgeving bij jouw bedrijf en wat voor foto’s passen er bij jouw uitstraling. Dit gaan we allemaal in kaart brengen in deze module.

 

MODULE 5

5.1 Huisstijl

In deze module is het tijd om aan de slag te gaan! Alle informatie gaan we nu omzetten naar een passende huisstijl. Je hebt twee opties, namelijk:

 1. Je kiest een huisstijl uit 1 van de 30 templates in Canva 
 2. Ontwerp jouw eigen huisstijl gemakkelijk via Canva of pas je huidige huisstijl aan.

MODULE 6

6.1 Eenheid

Nu je een huisstijl hebt is het goed als deze overal doorgevoerd wordt. Zodat waar jouw ideale klant jou ook tegenkomt, dat je herkenbaar bent. Dat zorgt voor vertrouwen bij jouw klanten. We kijken bijvoorbeeld naar je website, Instagram en een weggever.

BONUS MODULE

Mindset & Personal Branding

In de bonus module ga ik het hebben over de juiste mindset en het gebruiken van Personal Branding. Het kan best spannend zijn om zichtbaar te zijn op Instagram. Ik heb hier een aantal enorm goede hulpmiddelen voor om vol zelfvertrouwen zichtbaar te zijn. Dit gaat er voor zorgen dat je doelgroep overtuigd is van jou en je aanbod.

Keuze uit +30 verschillende door mij ontworpen huisstijlen

€247

Telefoon instagram stories

The FAST-TRACK

wat je precies krijgt:

 • +- 3 uur video lessen verdeeld over 6 modules

 • Bonus module over mindset & personal branding

 • Een handig werkboek waardoor je alle kennis meteen kunt verwerken in jouw bedrijf

 • Een brandbook template waardoor je een handig overzicht hebt van je hele bedrijf, die je ook kunt doorsturen naar designers, copywriters of Social Media managers.

 • +30 Canva templates waaruit je een huisstijl kunt kiezen

  • BONUS: E-Book Eenheid op Instagram

  €247

  Telefoon instagram stories

  The FAST-TRACK

  wat je precies krijgt:

  • +- 3 uur video lessen verdeeld over 6 modules

  • Bonus module over mindset & personal branding

  • Een handig werkboek waardoor je alle kennis meteen kunt verwerken in jouw bedrijf

  • Een brandbook template waardoor je een handig overzicht hebt van je hele bedrijf, die je ook kunt doorsturen naar designers, copywriters of Social Media managers.

  • +30 Canva templates waaruit je een huisstijl kunt kiezen

  • 10 passende Instagram templates in Canva

   • BONUS: E-Book Eenheid op Instagram

   Na dit traject heb je:

   Een branding waardoor je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt als een magneet. Door jouw ijzersterke positionering zorg je ervoor dat gesprekken voor je gevoel ‘zomaar’ worden aangevraagd, zonder dat je hoeft te trekken en sleuren.

   Een heel duidelijk beeld van jouw bedrijf, jouw ideale klant en weet je hoe jij jouw boodschap kunt overbrengen aan jouw potentiële klanten. Zodat ze precies weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen en je een flinke omzetgroei krijgt.

   Een bedrijf dat van binnen en buiten perfect bij je past en ben je er klaar voor om flinke stappen te maken!

   Een duidelijke, professionele huisstijl en vormgeving die helemaal uitstraalt wie jij bent en wat jouw bedrijf doet, waardoor jouw potentiële klanten vertrouwen krijgen en ze betalende klanten worden.

   Een stevig fundament van je bedrijf, waardor jij precies weet hoe jij (meer) klanten kunt krijgen.

   van jouw “dat-kan-toch-nooit-geld-opleveren-idee” een professioneel bedrijf met klanten gemaakt in 1 dag!

   Dit is voor de ondernemer die ervan droomt om een succesvol bedrijf te hebben, te werken waar en wanneer jij wilt en te kunnen genieten van (financiële) vrijheid.

   Je vindt het stiekem doodeng, maar je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. Laten we van “ik wil wel, maar ik weet niet goed hoe” naar een stevig fundament voor jouw bedrijf gaan, zodat jij alle vertrouwen hebt in jezelf en je bedrijf!

   Dit online traject is iets voor jou als je:

   Er klaar mee bent om zelf te prutsen en meteen een vliegende start wilt maken met jouw bedrijf.

   Er klaar voor bent om serieus genomen te worden en professioneel over te komen, door een goede positionering, weet welke klanten je wilt aanspreken en hoe je dat doet.

   Een bedrijf wil dat echt bij jou past, van binnen en buiten, met een professionele uitstraling en een mooie huisstijl.

   Klaar bent met aanrommelen en jouw bedrijf binnen 1 dag ijzersterk wil neerzetten, zodat je (meer) klanten aantrekt.

   Eenheid wilt in je gehele bedrijf. Zodat je herkenning krijgt en jij je onderscheid van je concurrent.

   Welke keuze maak jij?

   Je kunt nog veel meer gratis ebook’s en masterclasses downloaden, maar dit gaat je niet helpen. Het is tijd om in actie te komen. En dat is spannend, dat snap ik heel goed. Geloof me, ik stond een aantal jaren ook in jouw schoenen. Ik twijfelde ook of ik het wel zou kunnen, of mensen mijn aanbod wel zouden kopen en vond het ook doodeng. Maar ik ben zo enorm blij dat ik die stap heb gemaakt en ik ben begonnen.

   En nu zou ik een mooi verhaal kunnen vertellen hoe succesvol dat meteen was. Maar dan zou ik liegen. Ik heb een jaar lang gestruggeld, had amper klanten en wilde bijna opgeven. Totdat ik om hulp vroeg en mijn bedrijf helemaal goed neerzette. Binnen 3 maanden was mijn bedrijf compleet veranderd en behaalde ik mijn eerste 10k maand. Zo snel kan het gaan met de juiste hulp.

   En dat is precies waarom ik The FAST-TRACK heb ontwikkeld. Zodat het jou tijd, energie en enorm veel slapenloze nachten bespaard en je meteen een vliegende start kunt maken met je bedrijf. Inmiddels heb ik al enorm veel ondernemers geholpen om hun bedrijf succesvol te maken, zodat ze kunnen doen wat ze het allerleukste vinden en kunnen genieten van (financiële) vrijheid.   ik ben jorinde – Brand Strategist

   Ik help ambitieuze ondernemers met het bouwen van betekenisvolle en onweerstaanbare merken om hun grootste dromen en doelen te realiseren. Inmiddels heb ik al 7+ jaar ervaring en heb ik gewerkt voor grote multinationals als Hallmark, Philips en Harrods.

   En wat ik daarvan heb geleerd is om een succesvol bedrijf neer te zetten dat het allerbelangrijkste is de combinatie van je merkstrategie, beleving en visuele identiteit. Daarom ben ik niet zomaar een designer, maar heb ik ook een communicatie opleiding afgerond. Zodat ik naast een mooi design er ook voor kan zorgen dat je ideale klant verliefd wordt op jouw merk.

   Een Good-Looking-Brand of een mooi logo gaan je niet succesvol maken. Daar is meer voor nodig. Een merk dat van binnen en buiten met elkaar matcht. En daar help ik graag je bij.

   Lees meer over mij

   FAQ

   Voor wie is deze cursus?

   Ben jij net begonnen met jouw online bedrijf óf wil je hier binnenkort mee beginnen? Of ben je al een tijdje bezig, maar wil je meer impact maken? Omdat jij jouw passie wilt omzetten in een succesvol bedrijf en jij meer van financiële en mentale vrijheid kunt genieten?

   Dan is dit traject echt wat voor jou!

   HEB IK EEN PRO ACCOUNT NODIG VAN CANVA?

   Nee, dit hoeft niet. Je ontvangt van mij een link waarmee je bij het logo pakket komt en met een gratis account kun je alles doen wat nodig is.

   IK HEB AL EEN HUISSTIJL / WEBSITE WAAR IK BLIJ MEE BEN

   Vaak kan deze nog versterkt worden. Juist door van binnenuit te werken, jouw onderscheidende waarde, positionering en ideale klant neer te zetten is het vaak nodig om je huisstijl en website wat te finetunen. Waarschijnlijk krijg je zoveel nieuwe input dat je er een nieuwe draai aan wilt geven.

   Ik wil mijn huisstijl door jou laten ontwerpen/rebranden

   Dit kan niet binnen dit traject, maar hier heb ik een ander aanbod voor! Laten we samen kijken wat het beste bij je past. Stuur maar een mailtje naar jorinde@evolve.nl dan neem ik contact met je op.