STRATEGIESESSIE

Bespreek met mij hoe jij door kunt groeien naar een hoger niveau en echt flink kunt opschalen. Zodat jij alleen met klanten werkt waar je enorm veel energie van krijgt en je bankrekening sneller ziet groeien.

Het is jouw tijd! Tijd voor verandering. Tijd voor de volgende stap. Tijd om door te groeien!

 

IN DIT GESPREK BESPREKEN WE:

Jouw onderscheidende vermogen
Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Wat maakt jou bijzonder en waardevol?
Daar gaan we naar op zoek!
Dit is jouw onderscheidend vermogen en dat is waar alles mee begint.

Positionering
Hoe kun jij jouw bedrijf in de markt zetten om alleen nog maar jouw ideale klanten aan te trekken.

Het visuele plaatje
Ik kijk met jou mee wat voor stijl er bij jouw bedrijf past, zodat jij eruit springt en dat het precies past bij wat jij met jouw bedrijf wil uitstralen. 

Wat zeggen

           Anderen?

 

“Jorinde heeft mijn bedrijf naar de next step gebracht!”

 

Lotte Kuipers | Schrijfcoach

“Dankzij Jorinde heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling die helemaal bij mij past. Ik wist dat ik een goede branding nodig had voor mijn bedrijf, maar zat met mijn handen in het haar over hoé dan. Wat past er bij mij? Hoe trek ik daar klanten mee aan? Gelukkig was daar Jorinde. Het fijne van werken met haar is dat ze alles prachtig voor je ontwerpt (ze heeft bizar goede smaak), maar ook meedenkt over hoe je door branding je bedrijf sterk kan neerzetten.

Van mijn website tot mijn Instagram: alles klopt bij elkaar. Het ziet er niet alleen mooi uit, het straalt ook precies uit wat ik wil met mijn bedrijf. Ik ben iedere keer blij met wat ik zie als ik mijn site of Instagram open, maar ik merk het ook aan mijn klanten. Ik krijg bijvoorbeeld veel nieuwe volgers (en klanten!) door mijn overzichtelijke profiel en feed.

Daarnaast is Jorinde ontzettend fijn om mee te werken. Ze heeft superveel kennis in huis en bedenkt dingen waar ik zelf niet eens op zou komen. Ze denk met je mee en betrekt je in het proces waardoor je het echt samen doet. Als jij een professionele en onderscheidende branding voor je bedrijf wilt, is het een must om met Jorinde te werken! Zij heeft mijn bedrijf naar de next step gebracht!”

Al zeven jaar help ik ondernemers met een ijzersterke branding. Want branding is meer dan alleen een logo en een mooi kleurenpalet: het is de identiteit van jouw business. Met de juiste uitstraling is jouw bedrijf onderscheidend en trek jij moeiteloos klanten aan.

Het zat er bij mij al vroeg in, want mijn hele leven ben ik al bezig met mooie kleuren en lettertypes. In mijn kinderslaapkamer moesten mijn gordijnen, muren en dekbedovertrek al perfect met elkaar matchen. Anders klopte het gewoon niet in mijn ogen.

Door de juiste branding kun je alles wat je op de markt bent moeiteloos verkopen. Dat ervaarde ik in mijn werk als senior designer. Ik werkte onder andere voor Paperclip, Harrods, Leen Bakker, Hallmark en Philips. Hun merk, producten en diensten zijn overal herkenbaar door een sterke branding. En daar help ik jou graag bij!

De multinationals waarvoor ik werkte, zijn zo groot geworden door een ijzersterke merkidentiteit. Iedereen kent ze,  en herkent hun diensten en producten. Maar hun ijzersterke brand is niet alleen vormgeving, dat is ook marketing en strategie.

Als je met mij werkt, krijg je daarom beide. En-en. Ik heb een studie communicatie en marketing afgerond én ben designer. Juist de combinatie van design en een sterke strategie erachter, maakt een brand zo sterk. 

Dit is hoe de grote multinationals doen. Dat wil ik ook voor jou. Daar begint het allemaal mee. Hierdoor zorg je ervoor dat je onderscheidend bent, moeiteloos klanten aantrekt en de go-to expert en jouw markt wordt.