OH HEY THERE

In 2018 gebeurde er iets waardoor ik een spannend besluit moest nemen..

En wat ervoor zorgde dat ik mijn grootste passie heb ontdekt, namelijk:

‘Ondernemers helpen om hun droombusiness te creëren door simpelweg jezelf te zijn en daarmee de leukste klanten aan te trekken’

WAT GEBEURDE ER IN 2018?

Na jaren meer dan 40 uur per week werken, met een deeltijdstudie ernaast, regelmatig sporten én nog een sociaal leven proberen te onderhouden was ik helemaal op. Ik kreeg een burn-out. Ik werkte op dat moment bij een designstudio waarbij ik van junior designer doorgegroeid was naar senior designer en manager van de studio.

Voor de buitenwereld had ik een perfect leven. Ik had een goede baan, ging vaak op reis en ik had een fitgirl lichaam. Maar ik voelde mij compleet uitgeput. Elke dag was een uitdaging om door te komen, ik was he-le-maal leeg vanbinnen. Ik probeerde te vluchten van de realiteit door continu even op reis te gaan. Alleen nam ik het uitgebluste gevoel continu mee.  

Ik had enorm veel verantwoordelijkheden op mijn werk, ik werkte voor grote bedrijven als Philips, Hallmark en Harrods. Op mijn opleiding vond ik het net goed genoeg als ik een 8 kreeg, waardoor ik enorm veel druk op mezelf legde. Ik voelde diep van binnen dat ik niet deed waar ik echt blij van werd. 

Van jongs af aan heb ik al hele grote dromen en veel ambitie. Maar op een middag in 2018 kon ik niks meer. Als ik boodschappen moest doen én de was opvouwen stortte ik in. Ik was mezelf compleet voorbij gelopen.

DIT MOEST ANDERS.

Die burn-out kwam niet van te hard werken, want ik geloof niet dat je daaraan onderdoor kunt gaan. Het gaat erom dat je niet doet wat je ECHT leuk vindt. Waar jouw vuurtje van gaat branden. En daarom was het tijd om te ontdekken wat ik nou echt leuk vind.

Na heel wat soul sourcing kwam ik erachter wat ik echt wilde. 

Ik ben niet alleen een designer, ik weet enorm veel van strategie door mijn communicatie opleiding en corporate ervaring. Alleen de persoon achter een bedrijf vind ik het allerbelangrijkste. Langdurig succes van een bedrijf zit in een bedrijf en merk te bouwen waarbij jij echt tot je recht komt. 

Dat geeft voldoening. Met een boodschap en positionering die passen bij jouw persoonlijkheid en jouw passie. Want jij bent uniek en dat is jouw kracht, daarmee onderscheid jij je in een overvolle markt. Als jij jezelf laat zien op een authentieke en oprechte manier voelt jouw ideale klant dat. En staan ze in de rij om met jou te werken.

Dus als je met mij werkt krijg je en-en. Juist de combinatie van design en een sterke strategie erachter, met het persoonlijke aspect maakt een brand zo sterk. Toen was het idee geboren.

Ik help jou een bedrijf te creëren waarin jij alleen nog maar de dingen doet die écht bij jou passen, zodat jij volledig tot je recht komt. En daarmee ook nog eens moeiteloos de leukste klanten aantrekt.”

Doodeng, maar ik stopte in 1 klap met mijn baan en schreef mij in bij de Kamer van Koophandel. En ik heb er geen moment spijt van.

KATTEN OF HONDEN?
Katten! Ik ben kattenmoeder van Lou en Liv.
Het zijn net honden, ze kunnen ook “zit” 🙂

Random facts

Leuk om te weten toch?

WAT STAAT ER BOVENAAN JE BUCKETLIST?
Een appartement kopen in Dubai en rondreizen door Bali.

ALLER TOFSTE REIS?
 Zonder twijfel mijn roadtrip door Californië met mijn beste vriendinnetje!