Wil jij je onderscheiden?

Laat EVOLVE je huisstijl ontwikkelen

Je hebt een geweldig bedrijf, maar nu moet het er ook nog geweldig uitzien. Dat doe je met een ijzersterke huisstijl. Een stijl die past bij jouw bedrijf en laat zien waar jij voor staat. Een professionele en creatieve huisstijl zet je bedrijf neer als merk, onderscheid je van anderen én trekt precies de klanten aan die bij jouw bedrijf passen. EVOLVE kan helemaal naar jouw wensen een huisstijl ontwikkelen in Utrecht (en omstreken).

Huisstijl ontwikkelen Utrecht

 

BIJ EVOLVE snappen we dat het vinden van de perfecte stijl, de juiste kleuren en het maken van een logo niet iets is wat je zomaar zelf doet. Daarom kan EVOLVE voor jouw bedrijf een complete huisstijl ontwikkelen. Van het logo en de visitekaartjes tot een social media-moodboard en de uitstraling van de website. Wij zijn jouw creatieve partner en brengen je op ideeën waar je zelf misschien nog niet eens aan gedacht had. Onze ervaren vormgevers gaan samen met jou aan de slag om een unieke uitstraling voor jouw bedrijf te realiseren. 

 

Dit doet EVOLVE voor jouw bedrijf

 

  • Als eerste bepalen we de uitstraling van je bedrijf. Welk gevoel wil je oproepen? Wat is de doelgroep en welke klanten wil je aantrekken? Wat vinden deze klanten belangrijk? Ook bespreken we de kernwaarden van het bedrijf en bekijken we stijlen die daarbij passen. Dit is een creatief proces waarbij we het bedrijf neerzetten als professioneel merk. 

  • Daarna maken we jouw ideeën visueel door middel van een moordboard. Aan de hand van foto’s laten we de sfeer en stijl zien die jouw bedrijf gaat uitstralen. Zo weet jij precies hoe tof je bedrijf eruit komt te zien! 

  • Een van de belangrijkste onderdelen van een huisstijl is het logo. EVOLVE maakt verschillende voorstellen voor een logo waar jij uit kunt kiezen. Vervolgens finetunen we het logo en zorgen we dat het perfect bij jouw kernwaarden en stijl past.

  • Na het logo gaan we aan de slag met de rest van de huisstijl. We maken een ontwerp voor de website met kleuren, indeling, foto’s en lettertypes. Daarnaast ontwerpen we – als je wil – visitekaartjes, briefpapier en een handtekening voor je mail. We kunnen ook meedenken over de social media-uitstraling, bijvoorbeeld met een Instagram-moodboard. 

  • Als laatste krijg jij een compleet huisstijl-handboek (pdf) met daarin het logo, kleurcodes, lettertypes en moodboards. De bestanden zijn allemaal op hoge kwaliteit. Zo hoef jij je visitekaartjes alleen nog maar naar de drukker te sturen of het design van je website naar je websitebouwer. Alles is ready to go.  

 

Na het maken van een huisstijl en logo door EVOLVE heb jij een unieke branding voor jouw bedrijf. De look and feel van je bedrijf zijn superduidelijk en passen helemaal bij jouw boodschap en waar je voor staat. Jouw bedrijf heeft een herkenbare uitstraling: in het visitekaartje, op de website en op social media. Je bent vol zelfvertrouwen over je bedrijf en weet dat je met deze uitstraling de juiste klanten aantrekt.  

 

 

Neem hier contact op met EVOLVE voor het ontwikkelen van je huisstijl. Samen tillen we de branding van jouw bedrijf naar een hoger niveau. 

Kosten huisstijl ontwikkelen

“ Jachthaven Ruimzicht heeft de huisstijl laten vernieuwen door EVOLVE. Het concept dat ontwikkeld is, klopt precies met de visie van Jachthaven Ruimzicht. ”