Meld je aan voor de gratis masterclass: vergroot je bereik op instagram

Het online

Build your Brand

Traject

JANUARI 2023

Maak van jouw bedrijf(sidee) een ijzersterk merk waarmee je moeiteloos klanten aantrekt door een perfect passende huisstijl en een killer merkstrategie. Zodat je met dit fundament van je bedrijf als een magneet klanten aantrekt door een ijzersterke positionering.

 

Jouw bedrijf verdient meer. Jij verdient meer.

Ben jij net begonnen met jouw online bedrijf óf wil je hier binnenkort mee beginnen? Of ben je al een tijdje bezig, maar wil je meer impact maken? Omdat jij jouw passie wilt omzetten in een succesvol bedrijf en jij meer van financiële en mentale vrijheid kunt genieten?

Heb jij nu het gevoel dat… 

Je niet de volgende stappen kunt maken met jouw bedrijf, omdat je geen huisstijl hebt of een niet passende huisstijl. Daarbij wil je niet duizenden euro’s kwijt zijn aan branding, maar wel de volgende stap maken om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

 Je bedrijf geen eenheid is en voelt rommelig aan. Hierdoor laat je niet vol trots jouw website jouw website of Instagram zien.

 Jouw website niet uitstraalt wat jij zou willen en daarbij levert deze nog te weinig klanten op. Of je hebt nog helemaal geen website, omdat je nog vastloopt op je huisstijl.

Je jouw bedrijf sterker wilt neerzetten, de doelgroep beter aanspreken én je bankrekening sneller laten groeien. Je wilt je bedrijf professionaliseren.

Het is tijd voor verandering. Tijd voor volgende stap. 

Een sterke branding & personal branding is onmisbaar voor een succesvol eigen bedrijf. Het zorgt ervoor dat jij je ideale klant moeiteloos aantrekt door een ijzersterke positionering. Zonder de juiste (personal) branding is er geen vertrouwen bij jouw potentiële klanten en komt je bedrijf niet van de grond.

Nu lijkt het misschien allemaal nog heel moeilijk, weet je niet waar je moet beginnen en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Maar met een sterke branding, positionering en een duidelijk plan is het ook voor jou mogelijk om jouw droombusiness te runnen. 

 

Daarom heb ik het Build your Brand Traject ontwikkeld.

Speciaal voor coaches, fotografen, webshop eigenaren en andere online ondernemers die net zijn begonnen of al een tijdje ondernemen, maar flinke stappen willen zetten. 

Na het Build your Brand heb jij een krachtige positionering en een brand die precies bij jou past. Een brand waarmee jij zelfverzekerd door kunt groeien en waar je echt trots op bent. Zodat jij op waarde wordt geschat, vertrouwen wekt bij je doelgroep en je die ideale klant waar jij gelukkig van wordt moeiteloos aantrekt. Alleen werken met klanten waar jij energie van krijgt, hoe fijn zou dat zijn? We zorgen ervoor dat jij 100 procent uitstraalt waar jij voor staat en je jouw ideale klanten aantrekt als een magneet.

Wat zeggen

Anderen 

over mij?

“Mijn branding is nu precies hoe ik het zou willen!

 

Rosa Davelaar | Webshop Rosebags

“Door Jorinde ben ik enorm blij met mijn huisstijl en website. Het is echt een eenheid, alles past perfect bij elkaar. Jorinde is professioneel en heeft veel kennis, wat ze op een hele fijne manier kan overbrengen.

Mijn branding is nu precies hoe ik het zou willen!”

“Jorinde heeft mijn bedrijf naar de next step gebracht!”

 

Lotte Kuipers | Schrijfcoach

“Dankzij Jorinde heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling die helemaal bij mij past. Ik wist dat ik een goede branding nodig had voor mijn bedrijf, maar zat met mijn handen in het haar over hoé dan. Wat past er bij mij? Hoe trek ik daar klanten mee aan? Gelukkig was daar Jorinde.

Van mijn website tot mijn Instagram: alles klopt bij elkaar. Het ziet er niet alleen mooi uit, het straalt ook precies uit wat ik wil met mijn bedrijf. Ik ben iedere keer blij met wat ik zie als ik mijn site of Instagram open, maar ik merk het ook aan mijn klanten. Ik krijg bijvoorbeeld veel nieuwe volgers (en klanten!) door mijn overzichtelijke profiel en feed.

Als jij een professionele en onderscheidende branding voor je bedrijf wilt, is het een must om met Jorinde te werken! Zij heeft mijn bedrijf naar de next step gebracht!”

“Ik heb er onwijs veel aan gehad!”

Rachida Yaya | Holistisch Coach

“Door Jorinde heb ik nu veel meer structuur, overzicht en ervaar ik een hogere toe stroom van potentiële klanten. Ze weten mij nu beter te vinden doordat ik duidelijker ben geworden in wat voor diensten ik lever. Ik ervaarde Jorinde als een echte professional en voelde mij heel snel bekend met de termen die ze mij gaf om aan de verbetering te beginnen.

Ik heb er onwijs veel aan gehad. Dankjewel Jorinde!”

 

Dit online traject is iets voor jou als je:

Er klaar mee bent om zelf te prutsen in Canva en meteen een vliegende start wilt maken met jouw bedrijf.

✓ Er klaar voor bent om echt serieus genomen te worden en professioneel wilt overkomen, door een goed fundament en een duidelijke huisstijl.

Een bedrijf wil dat echt bij jou past, van binnen en buiten, met een professionele uitstraling en een mooie branding.

Meer klanten wilt aantrekken door een professionele uitstraling.

Een bedrijf wil met overal dezelfde uitstraling en stijl. Zodat je eenheid en herkenning krijgt en jij je onderscheid van je concurrent. Hierdoor zal jouw doelgroep je sneller vertrouwen en worden ze sneller klant.

Er klaar voor bent om echt flinke stappen te gaan zetten. Doordat jij precies weet wat jouw boodschap is, hoe jij je gaat positioneren, welke klanten je wilt aanspreken en hoe je dat visueel overbrengt.

Dit is voor de ondernemer die weet dat alleen een leuk logo niet genoeg is om de volgende stap te zetten en je omzet flink te laten groeien. Je vindt het stiekem doodeng, maar je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. En je weet dat je je over je angsten heen moet zetten om jouw dromen achterna te gaan.

 

Je bent nog maar net ondernemer of al wat langer en je wilt meer klanten en omzet halen uit je online kanalen. Je wilt het nu een keer direct goed doen en wilt hier graag hulp bij. Zo hoef je het niet alleen te doen en heb je de mogelijkheid om samen met mij een ijzersterk fundament op te bouwen voor jouw bedrijf.

In het online Build your Brand Traject help ik jou stap voor stap, zodat jij binnen no-time flinke stappen kunt gaan zetten met jouw bedrijf. We beginnen van binnenuit, met jouw boodschap, jouw onderscheidende vermogen en waar jouw passie nu echt ligt. Daarna gaan we dat vertalen naar een goede positionering, bepalen we wat jouw ideale klant is en hoe je deze dan bereikt. Vervolgens gaan we dit vertalen in het visuele plaatje en leer ik je hoe je jouw branding doorvoert in al jouw communicatie uitingen.

 

Inhoud Traject:

✓  7 online modules met meer dan 16 lessen

Iedere week krijg je toegang tot een online module met lessen waarin ik je stap voor stap meeneem in het neerzetten van een ijzersterk fundament voor jouw bedrijf. We beginnen echt bij de kern en gaan flink de diepte in. Van het formuleren van jouw kernwaarden en ondervinden van jouw onderscheidende boodschap tot het maken van jouw complete huisstijl, waardoor je het complete pakket hebt om flink door te kunnen groeien.

Je houdt in het totaal zelfs 8 maanden toegang tot alle modules

 

✓  Bonus module over personal branding

Nadat je je gehele branding hebt neergezet is er nog een bonus module over personal branding. Hoe jij jezelf neerzet heeft natuurlijk veel impact op hoe klanten jou zien. In deze bonus module ga ik dieper in op wat je nu wel en niet kunt delen en wat jouw tone of voice is.

✓  Een handig werkboek

Bij iedere module vind je concrete templates, opdrachten en actiepunten, zo zorg je ervoor dat je niet alleen weet hoe je een sterk fundament neerzet, maar ook praktische handvatten hebt om het daadwerkelijk te gaan doen.

✓  4 Q&A’s waarin je al jouw vragen kunt stellen

Om de week, in totaal 4 keer hebben we een Q&A met de ondernemers die in dit programma zitten. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen en je kunt ook nog leren van vragen van anderen. Mocht je er niet live bij kunnen zijn is dat geen probleem. Je kunt altijd je vraag opsturen, dan wordt deze beantwoord. Je ontvangt altijd een opname na afloop.

✓  30 Canva templates om een huisstijl uit te kunnen kiezen

Geen zin om zelf een huisstijl te gaan knutselen in Canva? Dat hoeft niet. Je krijgt de keuze uit – 30 speciaal door mij ontworpen – Canva templates. Ik kan je garanderen dat er pareltjes bij zitten waar je verliefd op wordt. Zo heb je meteen een professioneel logo, lettertypes en kleuren die je overal kunt gebruiken.

✓  10 Instagram templates in Canva

Naast een volledige huisstijl krijg je ook 10 Instagram templates. Je hoeft ze alleen even aan te passen met jouw nieuwe kleuren en lettertypes en je kunt ze zo gebruiken!

✓  Eenheid op Instagram E-book twv €19,95

Om te zorgen dat je branding doorvoert op Instagram krijg je mijn Enheid op Instagram E-book. Hierin vind je a.o. tips over hoe jij een mooie feed maakt en hoe je je branding doorvoert in je foto’s, stories en highlights.

 

Dit zijn de modules

MODULE 1

1.1 Jouw ‘Why’
1.2 Merkwaarden

Waarom doe jij wat je doet? Wat vind jij belangrijk en waar sta jij voor? Dat maakt jou bijzonder en uniek! Dus daar gaan we naar op zoek. Dit is jouw onderscheidend vermogen en daar begint alles mee.

MODULE 2

2.1 Wie is jouw doelgroep?
2.2 Nog concreter: Wie is jouw ideale klant?
2.3 Welke behoeften heeft jouw ideale klant?

Jouw doelgroep is druk en wil niet gestoord worden door jouw marketing promoties, behalve als je ze kunt helpen om hun problemen op te lossen. Maar dan is het wel belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is en wat hun problemen zijn. Zo kun je precies inspelen op de behoeften van je doelgroep en voelt je marketing niet als marketing, maar als een oplossing voor hun probleem.

MODULE 3

3.1 Wie zijn jouw concurrenten?
3.2 Waarin ben jij onderscheidend?

Jij bent niet de enige in jouw branche. Waarschijnlijk zijn er nog heel wat ondernemers die doen wat jij doet. En dit is geen probleem, want jij bent uniek. En jouw bedrijf moet dit ook zijn. Daarom brengen we eerst je concurrenten in kaart om vervolgens te kijken waar jouw unieke waarde ligt.

MODULE 4

4.1 Boodschap
4.2 Belofte

In deze module brengen we de opgedane kennis van module 1, 2 en 3 samen in jouw boodschap die jij aan jouw doelgroep wil overbrengen en de belofte die jij aan hun doet. Door een ijzersterke positionering onderscheid jij je van jouw concurrentie en ga je volledig in jouw kracht staan.

MODULE 5

5.1 Stijl
5.2 Kleuren
5.3 Lettertypes
5.4 Fotografie

Het is tijd om na te denken over jouw merk identiteit. Nu je weet wat jij wilt overbrengen is het belangrijk om te leren hoe je dat doet. Welke stijl er bij jou past, zodat je visuele identiteit perfect aansluit op jou en jouw doelgroep. Waar let je op bij het kiezen van kleuren, past een strakke of juist sierlijke vormgeving bij jouw bedrijf en wat voor foto’s passen er bij jouw uitstraling. Dit gaan we allemaal in kaart brengen in deze module.

 

MODULE 6

6.1 Kies een huisstijl
6.2 Of maak je eigen huisstijl

In deze module is het tijd om aan de slag te gaan! Alle informatie gaan we nu omzetten naar een passende huisstijl. Je hebt twee opties, namelijk:
 

  1. Je kiest een huisstijl uit 1 van de 30 templates in Canva 
  2. Ontwerp jouw eigen huisstijl gemakkelijk via Canva of pas je huidige huisstijl aan.

MODULE 7

7.1 Eenheid

Nu je een huisstijl hebt is het goed als deze overal doorgevoerd wordt. Zodat waar jouw ideale klant jou ook tegenkomt, dat je herkenbaar bent. Dat zorgt voor vertrouwen bij jouw klanten. We kijken bijvoorbeeld naar je website, Instagram en een weggever.

BONUS MODULE

Personal Branding

In de bonus module ga ik het hebben over personal branding. Hoe breng jij jouw verhaal over, wat moet je nou wel en niet delen en wat is jouw tone of voice. Jij bent namelijk jouw merk en zo weet je precies hoe je dat ook overbrengt.

 

Na dit traject heb je:

Een branding waardoor je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt als een magneet. Door jouw ijzersterke positionering zorg je ervoor dat gesprekken voor je gevoel ‘zomaar’ worden aangevraagd, zonder dat je hoeft te trekken en sleuren aan het binnenhalen van klanten.

✓ Een eenheid in jouw branding, waardoor je herkenbaar bent voor je potentiële klant, waar ze je ook tegenkomen. Jouw positionering is zo ijzersterk, dat ze niet meer om je heen kunnen!

   

 

✓ Een heel duidelijk beeld van jouw bedrijf, jouw ideale klant en weet je hoe jij jouw boodschap kunt overbrengen aan jouw potentiële klanten. Zodat ze precies weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen en je een flinke omzetgroei krijgt.

Een bedrijf dat van binnen en buiten perfect bij je past en ben je er klaar voor om flinke stappen te maken!

Een duidelijke,, professionele huisstijl en vormgeving die helemaal uitstraalt wie jij bent en wat jouw bedrijf doet, waardoor jouw potentiële klanten vertrouwen krijgen en ze betalende klanten worden.

Spijt dat je dit niet eerder hebt gedaan!

Al zeven jaar help ik ondernemers met een ijzersterke branding. Want branding is meer dan alleen een logo en een mooi kleurenpalet: het is de identiteit van jouw business. Met de juiste uitstraling is jouw bedrijf onderscheidend en trek jij moeiteloos klanten aan.

Het zat er bij mij al vroeg in, want mijn hele leven ben ik al bezig met mooie kleuren en lettertypes. In mijn kinderslaapkamer moesten mijn gordijnen, muren en dekbedovertrek al perfect met elkaar matchen. Anders klopte het gewoon niet in mijn ogen.

Door de juiste branding kun je alles wat je op de markt bent moeiteloos verkopen. Dat ervaarde ik in mijn werk als senior designer. Ik werkte onder andere voor Paperclip, Harrods, Leen Bakker, Hallmark en Philips. Hun merk, producten en diensten zijn overal herkenbaar door een sterke branding. En daar help ik jou graag bij!

De multinationals waarvoor ik werkte, zijn zo groot geworden door een ijzersterke merkidentiteit. Iedereen kent ze,  en herkent hun diensten en producten. Maar hun ijzersterke brand is niet alleen vormgeving, dat is ook marketing en strategie.

Als je met mij werkt, krijg je daarom beide. En-en. Ik heb een studie communicatie en marketing afgerond én ben designer. Juist de combinatie van design en een sterke strategie erachter, maakt een brand zo sterk. 

Dit is hoe de grote multinationals doen. Dat wil ik ook voor jou. Daar begint het allemaal mee. Hierdoor zorg je ervoor dat je onderscheidend bent, moeiteloos klanten aantrekt en de go-to expert en jouw markt wordt.

FAQ

Wat kan ik doen als ik iets niet begrijp?

Om de week hebben we een Q&A, waarin je al je vragen kunt stellen. Als je niet live bij de Q&A kunt zijn is dat geen probleem. Je kunt je vragen van tevoren naar mij mailen en ik zal ze beantwoorden tijdens de Q&A. Na afloop krijg je een opname, dus kun je het op een ander moment terugkijken.

Ik ben net begonnen, is dit ook voor mij?

Jazeker. Dit traject is ideaal om een vliegende start te maken. Je wordt echt stap voor stap begeleid om je bedrijf goed neer te zetten.

Heb ik een pro account nodig van Canva?

Nee, dit hoeft niet. Je ontvangt van mij een link waarmee je bij het logo pakket komt en met een gratis account kun je alles doen wat nodig is.

Ik heb al een huisstijl / website waar ik blij mee ben

Vaak kan deze nog versterkt worden. Juist door van binnenuit te werken, jouw onderscheidende waarde, positionering en ideale klant neer te zetten is het vaak nodig om je huisstijl en website wat te finetunen. Waarschijnlijk krijg je zoveel nieuwe input dat je er een nieuwe draai aan wilt geven.