GRATIS ONLINE MASTERCLASS

“DE 5 BRANDING MUST-DO’S OM MOEITELOOS KLANTEN AAN TE TREKKEN
EN DOOR TE GROEIEN NAAR 10K OMZET PER MAAND.”

 

Jouw bedrijf verdient meer. Jij verdient meer.

Ondernemen is niet je hobby, het is je passie. Je leeft ervoor.

Ben jij net begonnen met jouw online bedrijf óf wil je hier binnenkort mee beginnen? Of ben je al een tijdje bezig, maar wil je meer impact maken? Omdat jij jouw passie wilt omzetten in een succesvol bedrijf en jij meer van financiële en mentale vrijheid kunt genieten?

Maar heb je het gevoel dat je niet verder komt? Die enorme groei waar iedereen het over heeft blijft bij jou uit. Je weet wat je wilt, maar je vraagt je af: “Hoe doe ik dat?”

Je denkt dat het aan strategie en marketing ligt, maar daar ligt het probleem niet.

Ik je alvast wat verklappen: Om een goedlopend bedrijf neer te kunnen zetten moet je eerst een stevig fundament bouwen. Oftewel een ijzersterke branding.

Dit is wat we vaak overslaan, omdat we ons focussen op de beste strategieën, marketing trucjes en growth hacks. 

Maar zonder goede basis gaat dit allemaal niks opleveren. Hiervoor moet eerst het fundament stevig staan, oftewel: je branding. 

Je wilt namelijk dat alles klopt in je bedrijf. Van binnenuit naar buiten. Eerst een ijzersterk merk neerzetten en daarna de marketingstrategieën. Dan is the sky the limit.

En dat wil ik ook voor jou. Want ik weet dat jij er nu écht klaar voor bent om die enorme stappen te zetten. Dat je toe bent aan een bedrijf dat succesvol is, dat het van binnen en van buiten helemaal bij jou past en jij geen zorgen meer hebt over je inkomen. En dat zonder een overvolle agenda. Door middel van een mega sterke branding.

In deze masterclass vertel ik je 5 branding must-do’s om moeiteloos klanten aan te trekken en door te kunnen groeien naar 10K omzet per maand. De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, maar ik geef het helemaal gratis weg. Ik wil namelijk voor jou dat ondernemen ook voor jou moeiteloos wordt! En dat is mogelijk door middel van een ijzersterke branding.

 

Deze masterclass is geschikt voor jou als je net gestart bent met je onderneming óf al even bezig bent, maar nu echt een enorme groei wilt maken.


 

 

Schrijf je in voor de GRATIS online masterclass!

 

Na deze masterclass weet jij:

✓ Hoe ik van de ene op de andere dag stopte met mijn baan in loondienst en binnen no-time vol zat met klanten. En wat ik hiervoor deed, zodat jij dit ook kunt toepassen.

✓ Hoe de juiste branding kan zorgen voor een consistente stroom aan leads en betalende klanten.

 Hoe jij door middel van personal branding in kunt spelen op het brein van jouw doelgroep dat voor 85% verantwoordelijk is voor een koopbeslissing. En dat zorgt ervoor dat jij nooit meer de reactie krijgt dat je ‘te duur bent’.

 Hoe jij jouw ideale klant bepaalt en hoe jij jouw boodschap kunt overbrengen aan jouw potentiële klanten. Zodat ze precies weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen en je een flinke omzetgroei krijgt.

 Hoe jij een ijzersterk personal brand neerzet, zodat klanten vol vertrouwen “JA” zeggen tegen jouw aanbod.

 Hoe jij de branding van jouw bedrijf zo sterk kunt neerzetten zodat je omzet verdubbeld zonder 24/7 te hoeven werken.

 Hoe jij je bedrijf zo kunt positioneren dat je veel meer resultaat behaalt, moeiteloos potentiële klanten aantrekt en er betalende klanten van maakt.

In deze masterclass vertel ik je 5 must-do’s om moeiteloos klanten aan te trekken en door te kunnen groeien naar 10K omzet per maand. De inhoud van deze masterclass is honderden euro’s waard, maar ik geef het helemaal gratis weg. Ik wil namelijk voor jou dat ondernemen ook voor jou moeiteloos wordt!

 

 

Schrijf je in voor de GRATIS online masterclass!

 

Hi, ik ben Jorinde

Al zeven jaar help ik ondernemers met een ijzersterke branding. Want branding is meer dan alleen een logo en een mooi kleurenpalet: het is de identiteit van jouw business. Met de juiste uitstraling is jouw bedrijf onderscheidend en trek jij moeiteloos klanten aan.

Het zat er bij mij al vroeg in, want mijn hele leven ben ik al bezig met mooie kleuren en lettertypes. In mijn kinderslaapkamer moesten mijn gordijnen, muren en dekbedovertrek al perfect met elkaar matchen. Anders klopte het gewoon niet in mijn ogen.

Door de juiste branding kun je alles wat je op de markt bent moeiteloos verkopen. Dat ervaarde ik in mijn werk als senior designer. Ik werkte onder andere voor Paperclip, Harrods, Leen Bakker, Hallmark en Philips. Hun merk, producten en diensten zijn overal herkenbaar door een sterke branding. En daar help ik jou graag bij!

De multinationals waarvoor ik werkte, zijn zo groot geworden door een ijzersterke merkidentiteit. Iedereen kent ze,  en herkent hun diensten en producten. Maar hun ijzersterke brand is niet alleen vormgeving, dat is ook marketing en strategie.

Als je met mij werkt, krijg je daarom beide. En-en. Ik heb een studie communicatie en marketing afgerond én ben designer. Juist de combinatie van design en een sterke strategie erachter, maakt een brand zo sterk. 

Dit is hoe de grote multinationals doen. Dat wil ik ook voor jou. Daar begint het allemaal mee. Hierdoor zorg je ervoor dat je onderscheidend bent, moeiteloos klanten aantrekt en de go-to expert en jouw markt wordt.