Meld je aan voor de gratis masterclass: vergroot je bereik op instagram

Elevate your brand traject

Maak van jouw bedrijf(sidee) een ijzersterk merk waarmee je moeiteloos de juiste klanten aantrekt door een krachtige upgrade van je huisstijl en een killer merkstrategie.

Claim nu jouw plek met korting!

Jouw bedrijf verdient meer. Jij verdient meer

Met al je energie en excitement ben je begonnen met ondernemen, maar je merk past niet bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hierdoor voelt het stroef en moet je flink trekken om klanten te krijgen. Stel je voor dat jij de klantmagneet wordt, dat jouw merk professioneel overkomt en jij veel zelfverzekerder jouw aanbod kunt verkopen.

Heb jij nu het gevoel dat… 

Je niet de volgende stappen kunt maken met jouw bedrijf, omdat je geen huisstijl hebt of een niet passende huisstijl. Daarbij wil je niet duizenden euro’s kwijt zijn aan branding, maar wel de volgende stap maken om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Je bedrijf geen eenheid is en voelt rommelig aan. Hierdoor laat je niet vol trots jouw website jouw website of Instagram zien.

je maar wat doet. je hebt geen duidelijkheid over je doelgroep, boodschap en je weet niet hoe je de juiste mensen aanspreekt. Daardoor trek je niet genoeg klanten aan.

Je jouw bedrijf sterker wilt neerzetten, de doelgroep beter aanspreken en je bankrekening sneller laten groeien. Je wilt je bedrijf professionaliseren.

Het is tijd voor verandering. Tijd voor een volgende stap.

Een sterke branding & personal branding is onmisbaar voor een succesvol eigen bedrijf. Het zorgt ervoor dat jij je ideale klant moeiteloos aantrekt door een ijzersterke positionering. Zonder de juiste (personal) branding is er geen vertrouwen bij jouw potentiële klanten en komt je bedrijf niet van de grond.

Nu lijkt het misschien allemaal nog heel moeilijk, weet je niet waar je moet beginnen en heb je het gevoel dat je er alleen voor staat. Maar met een sterke branding, positionering en een duidelijk plan is het ook voor jou mogelijk om jouw droombusiness te runnen.

Daarom heb ik het Elevate your brand Traject ontwikkeld.

Speciaal voor ondernemers die net zijn begonnen of al een tijdje ondernemen, maar flinke stappen willen zetten. 

Na Elevate your Brand heb jij een krachtige positionering en een brand die precies bij jou past. Een brand waarmee jij zelfverzekerd door kunt groeien en waar je echt trots op bent. Zodat jij op waarde wordt geschat, vertrouwen wekt bij je doelgroep en je die ideale klant waar jij gelukkig van wordt moeiteloos aantrekt. Alleen werken met klanten waar jij energie van krijgt, hoe fijn zou dat zijn?

We zorgen ervoor dat jij 100 procent uitstraalt waar jij voor staat en je jouw ideale klanten aantrekt als een magneet. 

Het Elevate your Brand traject zit enorm goed in elkaar, je werkt echt van binnen naar buiten. Je zet eerst het fundament van je bedrijf goed neer en vervolgens maak je dit visueel en kun je dat consistent doorvoeren in je gehele bedrijf.

Nu pas zag ik dat mijn website en kleuren heel kil en afstandelijk aanvoelde, door al het zwart en wit. Nu oogt het veel vriendelijker en past het meer bij wie ik ben. Ik raad dit traject iedereen aan!

Het Elevate your Brand traject heet mij echt aan het denken gezet over mijn bedrijf, wat ik wil uitstralen en hoe ik mij onderscheid van mijn concurrenten. Een echte eyeopener was dat ik vooral dicht bij mezelf mag blijven en Jorinde legt heel fijn uit hoe je dit doet zodat je persoonlijkheid het beste naar voren komt. Ik heb nu meer klanten, meer volgers en meer bestellingen. Dus het traject is voor mij geslaagd! Niet twijfelen, gewoon doen. Je leert er zoveel van!

Dit online traject is iets voor jou als je:

  Er klaar mee bent om zelf te prutsen en meteen een vliegende start wilt maken met jouw bedrijf

  Er klaar voor bent om echt serieus genomen te worden en professioneel wilt overkomen, door een goede positionering, duidelijk weet welke klanten je wilt aanspreken en hoe je dat doet

  Een bedrijf wil dat echt bij jou past, van binnen en buiten, met een professionele uitstraling en een mooie branding

  Meer klanten wilt aantrekken door een professionele uitstraling

  Eenheid in je gehele bedrijf. Zodat je herkenning krijgt en jij je onderscheid van je concurrent

Dit is voor de ondernemer die weet dat alleen een leuk logo niet genoeg is om de volgende stap te zetten en je omzet flink te laten groeien. Je vindt het stiekem doodeng, maar je voelt dat je klaar bent voor de volgende stap. En je weet dat je je over je angsten heen moet zetten om jouw dromen achterna te gaan.

DE MODULES

MODULE 1

1.1 Jouw ‘Why’
1.2 Merkwaarden

Waarom doe jij wat je doet? Wat vind jij belangrijk en waar sta jij voor? Dat maakt jou bijzonder en uniek! Dus daar gaan we naar op zoek. Dit is jouw onderscheidend vermogen en daar begint alles mee.

MODULE 2

2.1 Wie is jouw doelgroep?
2.2 Nog concreter: Wie is jouw ideale klant?
2.3 Welke behoeften heeft jouw ideale klant?

Jouw doelgroep is druk en wil niet gestoord worden door jouw marketing promoties, behalve als je ze kunt helpen om hun problemen op te lossen. Maar dan is het wel belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is en wat hun problemen zijn. Zo kun je precies inspelen op de behoeften van je doelgroep en voelt je marketing niet als marketing, maar als een oplossing voor hun probleem.

MODULE 3

3.1 Wie zijn jouw concurrenten?
3.2 Waarin ben jij onderscheidend?

Jij bent niet de enige in jouw branche. Waarschijnlijk zijn er nog heel wat ondernemers die doen wat jij doet. En dit is geen probleem, want jij bent uniek. En jouw bedrijf moet dit ook zijn. Daarom brengen we eerst je concurrenten in kaart om vervolgens te kijken waar jouw unieke waarde ligt.

MODULE 4

4.1 Boodschap
4.2 Belofte

In deze module brengen we de opgedane kennis van module 1, 2 en 3 samen in jouw boodschap die jij aan jouw doelgroep wil overbrengen en de belofte die jij aan hun doet. Door een ijzersterke positionering onderscheid jij je van jouw concurrentie en ga je volledig in jouw kracht staan.

MODULE 5

5.1 Stijl
5.2 Kleuren
5.3 Lettertypes
5.4 Fotografie

Het is tijd om na te denken over jouw merk identiteit. Nu je weet wat jij wilt overbrengen is het belangrijk om te leren hoe je dat doet. Welke stijl er bij jou past, zodat je visuele identiteit perfect aansluit op jou en jouw doelgroep. Waar let je op bij het kiezen van kleuren, past een strakke of juist sierlijke vormgeving bij jouw bedrijf en wat voor foto’s passen er bij jouw uitstraling. Dit gaan we allemaal in kaart brengen in deze module.

 

MODULE 6

6.1 Kies een huisstijl
6.2 Of maak je eigen huisstijl

In deze module is het tijd om aan de slag te gaan! Alle informatie gaan we nu omzetten naar een passende huisstijl. Je hebt twee opties, namelijk:
 

 1. Je kiest een huisstijl uit 1 van de 30 templates in Canva 
 2. Ontwerp jouw eigen huisstijl gemakkelijk via Canva of pas je huidige huisstijl aan.

MODULE 7

7.1 Eenheid

Nu je een huisstijl hebt is het goed als deze overal doorgevoerd wordt. Zodat waar jouw ideale klant jou ook tegenkomt, dat je herkenbaar bent. Dat zorgt voor vertrouwen bij jouw klanten. We kijken bijvoorbeeld naar je website, Instagram en een weggever.

BONUS MODULE

Personal Branding

In de bonus module ga ik het hebben over personal branding. Hoe breng jij jouw verhaal over, wat moet je nou wel en niet delen en wat is jouw tone of voice. Jij bent namelijk jouw merk en zo weet je precies hoe je dat ook overbrengt.

 

Ben jij dit?

Je bent nog maar net ondernemer of al wat langer en je wilt meer klanten en omzet halen uit je online kanalen. Je wilt het nu een keer direct goed doen en wilt hier graag hulp bij. Zo hoef je het niet alleen te doen en heb je de mogelijkheid om samen met mij een ijzersterk fundament op te bouwen voor jouw bedrijf.

In het online Elevate your Brand Traject help ik jou stap voor stap, zodat jij binnen no-time flinke stappen kunt gaan zetten met jouw bedrijf. We beginnen van binnenuit, met jouw boodschap, jouw onderscheidende vermogen en waar jouw passie nu echt ligt. Daarna gaan we dat vertalen naar een goede positionering, bepalen we wat jouw ideale klant is en hoe je deze dan bereikt. Vervolgens gaan we dit vertalen in het visuele plaatje en leer ik je hoe je jouw branding doorvoert in al jouw communicatie uitingen.Na dit traject heb je:

Een branding waardoor je moeiteloos jouw ideale klant aantrekt als een magneet. Door jouw ijzersterke positionering zorg je ervoor dat gesprekken voor je gevoel ‘zomaar’ worden aangevraagd, zonder dat je hoeft te trekken en sleuren.

Een eenheid in jouw branding, waardoor je herkenbaar bent voor je potentiële klant. Jouw positionering is zo ijzersterk, dat ze niet meer om je heen kunnen!

Een heel duidelijk beeld van jouw bedrijf, jouw ideale klant en weet je hoe jij jouw boodschap kunt overbrengen aan jouw potentiële klanten. Zodat ze precies weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen en je een flinke omzetgroei krijgt.

Een bedrijf dat van binnen en buiten perfect bij je past en ben je er klaar voor om flinke stappen te maken!

Een duidelijke, professionele huisstijl en vormgeving die helemaal uitstraalt wie jij bent en wat jouw bedrijf doet, waardoor jouw potentiële klanten vertrouwen krijgen en ze betalende klanten worden.

Een stevig fundament van je bedrijf dat als een magneet klanten aantrekt

Spijt dat je dit niet eerder hebt gedaan!

€297

PRE-SALE

Geldig van 23-12 tm 31-12

 • 7 online modules met meer dan 16 lessen

 • Bonus module over personal branding

 • Een handig werkboek waardoor je alle kennis meteen kunt verwerken in jouw bedrijf

 • Live Q&A waarin je al je vragen aan Jorinde kunt stellen

  • +30 Canva templates waaruit je een huisstijl kunt kiezen

  • 10 passende Instagram templates in Canva

   • BONUS: Eenheid op Instagram E-book

   €449

   Telefoon instagram stories

   REGULAR PRIJS

   Geldig vanaf 1-1-23

   • 7 online modules met meer dan 16 lessen

   • Bonus module over personal branding

   • Een handig werkboek waardoor je alle kennis meteen kunt verwerken in jouw bedrijf

   • Live Q&A waarin je al je vragen aan Jorinde kunt stellen

    • +30 Canva templates waaruit je een huisstijl kunt kiezen

    • 10 passende Instagram templates in Canva

     • BONUS: Eenheid op Instagram E-book

     ik ben jorinde – Brand Strategist

     Ik help ambitieuze ondernemers met het bouwen van betekenisvolle en onweerstaanbare merken om hun grootste dromen en doelen te realiseren. Inmiddels heb ik al 7+ jaar ervaring en heb ik gewerkt voor grote multinationals als Hallmark, Philips en Harrods.

     En wat ik daarvan heb geleerd is om een succesvol bedrijf neer te zetten dat het allerbelangrijkste is de combinatie van je merkstrategie, beleving en visuele identiteit. Daarom ben ik niet zomaar een designer, maar heb ik ook een communicatie opleiding afgerond. Zodat ik naast een mooi design er ook voor kan zorgen dat je ideale klant verliefd wordt op jouw merk.

     Een Good-Looking-Brand of een mooi logo gaan je niet succesvol maken. Daar is meer voor nodig. Een merk dat van binnen en buiten met elkaar matcht. En daar help ik graag je bij.

     Claim jouw plekje nu met korting!

     FAQ

     Voor wie is deze cursus?

     Ben jij net begonnen met jouw online bedrijf óf wil je hier binnenkort mee beginnen? Of ben je al een tijdje bezig, maar wil je meer impact maken? Omdat jij jouw passie wilt omzetten in een succesvol bedrijf en jij meer van financiële en mentale vrijheid kunt genieten?

     Dan is dit traject echt wat voor jou!

     HEB IK EEN PRO ACCOUNT NODIG VAN CANVA?

     Nee, dit hoeft niet. Je ontvangt van mij een link waarmee je bij het logo pakket komt en met een gratis account kun je alles doen wat nodig is.

     IK HEB AL EEN HUISSTIJL / WEBSITE WAAR IK BLIJ MEE BEN

     Vaak kan deze nog versterkt worden. Juist door van binnenuit te werken, jouw onderscheidende waarde, positionering en ideale klant neer te zetten is het vaak nodig om je huisstijl en website wat te finetunen. Waarschijnlijk krijg je zoveel nieuwe input dat je er een nieuwe draai aan wilt geven.

     Ik wil mijn huisstijl door jou laten ontwerpen/rebranden

     Dit kan niet binnen dit traject, maar hier heb ik een ander aanbod voor! Laten we samen kijken wat het beste bij je past. Stuur maar een mailtje naar jorinde@evolve.nl dan neem ik contact met je op.