Meld je aan voor de gratis masterclass: vergroot je bereik op instagram

Deep dive sessie

In 2 uur van chaos naar overzicht in je bedrijf.
Ik geef je concrete actiepunten zodat jij weer
vol energie en enthousiasme
gaat ondernemen.

deze maand van €347 voor maar €247,-

Je loopt heel wat klanten mis door de chaos in je bedrijf en in je hoofd.

Je weet dat je supergoed bent in wat je doet en je helpt jouw klanten met veel plezier. Maar af en toe knaagt het, het loopt niet lekker. Je raakt gefrustreerd en vraagt je af ‘wat jij fout doet’ en ‘waarom het bij anderen wel lijkt te lukken’. 

Misschien raak je overwhelmed door alle goedbedoelde ondernemerstips: focus je op Stories, oh nee toch op Reels. Je moet een funnel hebben. Online cursussen. Of beter alleen een high-end model. Je moet het loslaten, want dán komen de klanten naar je toe. Of juist actief iedereen benaderen in de DM.

Je wilt het goed doen, dus je volgt de adviezen op. Maar ondertussen raak je steeds verder verwijderd van wat jíj eigenlijk leuk vindt. 

plan je gesprek in

Herken jij dit?

Je hoofd zit de hele tijd vol ideeën, maar het lukt je niet om die uit te werken. Daardoor voelt het alsof je niet alles uit je business en jezelf haalt wat erin zit.

Het voelt ook steeds moeilijker om op te vallen tussen de concurrentie. Je weet dat het kwetsbaarder, persoonlijker en krachtiger mag. Maar als je wilt beginnen, valt het stil. Je weet niet goed hoe.  

De energie waarmee je ooit begon met ondernemen, is een beetje weg. En dat voelen jouw klanten. Waardoor je enorm moet trekken om ze binnen te halen.

Maar je blijft proberen. Koopt nog eens een cursus. Volgt een andere tip op. Jij geeft niet op.

Het liefst wil je dat iemand naar je luistert. Iemand die je begrijpt, iemand die precies heeft meegemaakt waar jij nu doorheen gaat. Maar ook weet hoe jij daar weer uit moet komen. Iemand die met je meedenkt, maar je niet allerlei nieuwe ‘trucs’ aanpraat om succesvol te worden. 

Want ondernemen kan zó leuk zijn. Als je het gevoel hebt dat alles wat je doet echt werkt. Dat de volgers en klanten aan komen waaien. Waardoor je vol zelfvertrouwen en plezier jouw droombusiness kunt neerzetten. Doen waar jij zo blij van wordt. Wat jou die (financiële) rust en vrijheid geeft. Wat dat is toch waarom je bent gaan ondernemen?!

IK WIL DIT

En dan ontstaat er zoveel moois:

Doordat je weet hoe je zichtbaar kunt zijn terwijl je dicht
bij jezelf blijft, hoef je je volgers niet zo te overtuigen klant
te worden. Ze komen vanzelf naar je toe. 

Met focus en concrete actiepunten werk je precies aan de
juiste dingen. Waardoor je business (weer) stroomt. 

Doordat je alle sales en marketing trucjes loslaat, kun je
vanuit passie en plezier ondernemen. Zonder regels,
helemaal op jouw manier. Terug naar de kern zodat jij
een business bouwt met langdurig succes en voldoening.

Je weet precies hoe je je content kwetsbaar en authentiek
maakt en daarbij ook autoriteit uitstraalt, waardoor je
opvalt en boven de concurrenten uitstijgt. 

let’s evolve Together

Dit is ook voor jou weggelegd en ik wil je daarmee helpen.
Daarom introduceer ik de Deep Dive sessies.
In 2 uur duiken we volledig in jouw bedrijf. We gaan al jouw vraagstukken,
frustraties en obstakels tackelen. Ik help je met overzicht en praktische actiepunten.

Geen lang coachingstraject, maar een eenmalige sessie van 2 uur om je focus te geven
op het gebied van ondernemen en (personal) branding.

ik ben jorinde – (Personal) Branding expert

Ik help je een succesvolle business op te zetten door simpelweg jezelf te zijn en daarmee de leukste klanten aan te trekken.

Want dit is wat ik ook heb ervaren. Samen met een businesscoach had ik een megagoede business opgebouwd. Het zat goed in elkaar, er zat een sterke strategie achter. Maar van mijn persoonlijkheid was weinig over. Het was echt een dertien-in-een-dozijn-bedrijf geworden. Met dezelfde salesy teksten als je veel op Instagram voorbij ziet komen, nadruk op mijn expertstatus en weinig ruimte voor mijn verhalen.

Het voelde alsof ik een bedrijf had neergezet dat niet van mij was. Ik voelde er totaal geen connectie mee en ik voelde me leeg. Over elke post, elke story dacht ik uren na. Om het perfect te maken en om te tippen aan het imago dat ik had gecreëerd. Het plezier was volledig weg. Ik ging zelfs twijfelen over mijn kunnen. Ik wist dat ik goed ben in mijn werk, maar doordat mijn bedrijf totaal niet bij me paste stroomde het niet. Je klanten voelen dit ook, dus het bleef stil.

Dat moest veranderen. 

Ik moest terug naar de kern. Naar waar mijn passie ligt en mijn hart sneller van klopt. Ondernemen op mijn manier. En dat was precies de juiste keuze. Ik kreeg weer plezier in mijn werk en mijn bedrijf ging stromen. Klanten kwamen aankloppen zonder moeite te hoeven doen. Alleen maar omdat ze mijn ‘energie’ zo fijn vinden.

En dit wil ik ook voor jou.

Ik zie veel ondernemers die steengoed zijn in wat ze doen, maar door alle ‘regeltjes’ hun authenticiteit verliezen. En dat is zo zonde. Want juist hierdoor onderscheid je je van de rest, kun je veel moeitelozer de juiste content maken en zorg je voor connectie en conversie.

Ondernemen op jouw manier, that’s where the magic happens.

BOEK NU JOUW DEEP DIVE

Laten we samen dat vuurtje weer aanwakkeren en een bedrijf bouwen
op jouw manier. Waardoor jij kunt elke dag met plezier opstaat
en kunt genieten van een succesvol bedrijf. 

FAQ

Wat is de investering van een deep dive sessie?

Je komt uit op €347 (excl. BTW) voor een Deep Dive sessie. Dit is inclusief de 2 uur durende zoom meeting en een brandbook dat je na de meeting toegestuurd krijgt. Hierin staat alle info die we hebben besporken, de actiepunten en mijn voorstel hoe je je bedrijf nog verder kunt verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld een kleuraanpassing zijn, aangepaste bio voor je Instagram of een lanceerplan.

Moet ik nog wat voorbereiden voor de sessie?

Als je je call boekt krijg je een aantal vragen die je kunt invullen. Hierdoor kan ik mij goed voorbereiden op het gesprek en weet ik precies waar je nu staat en waar je behoefte aan hebt. Dus fijn als je de vragen invult, maar verder hoef je niets voor te bereiden.

Ik twijfel, hoe weet ik of je me kan helpen?

Bij vragen mag je altijd een mailtje sturen naar info@evolve.nl of via @evolve_nl op Instagram. Ik kijk dan graag met je mee of jouw vraagstuk iets is waarmee ik je kan helpen en anders stuur ik je door naar iemand die je wel kan helpen.