Een ijzersterke branding die 100% bij jouw past!

In 3 maanden heeft jouw bedrijf een complete rebranding. We gaan stap voor stap het fundament van jouw bedrijf neerzetten. Na drie maanden heb jij een krachtige positionering en een brand die jouw onderscheidende waarde laat zien. Een brand waarmee jij zelfverzekerd door kunt groeien naar marktleiderschap.

Het is jouw tijd! Tijd voor verandering. Tijd voor de volgende stap. Tijd om door te groeien!

 

Jouw bedrijf verdient meer. Jij verdient meer.

Ondernemen is niet je hobby, het is je passie. Je leeft ervoor.

Jij bent coach, kennisondernemer of expert met een goedlopend bedrijf en een prima omzet. Maar je wilt verder opschalen.
Met daarbij een krachtige positionering en een brand die jouw onderscheidende waarde laat zien.
Een brand waarmee jij door kunt groeien naar marktleiderschap.

Klinken deze struggles bekend?

→ Het voelt alsof de uitstraling van jouw bedrijf niet meer past bij wie jij bent als ondernemer. Je bent ‘eruit gegroeid’. Daardoor verwijs je klanten niet vol trots naar je website. Want als ze daar kijken, zien ze de ondernemer van een paar jaar geleden. Het past totaal niet bij de succesvolle ondernemer die jij nu bent. 

Er zijn zoveel ondernemers in jouw branche: soms voel je je net dertien in een dozijn. Terwijl jij je juist wilt onderscheiden. Zodat klanten alleen nog maar voor jou gaan. En jij maand na maand meer omzet draait.

Je voelt af en toe een mismatch in de klanten die je aantrekt. Het liefst wil je alleen werken met jouw ideale klant waar je zoveel energie van krijgt. Maar door de uitstraling van jouw bedrijf trek je die nog niet consistent aan.

Je hebt een fantastisch aanbod, trekt klanten aan en bent consistent zichtbaar. Maar je voelt dat er meer in zit. Je wilt jouw merk sterker neerzetten, de doelgroep beter aanspreken én je bankrekening sneller laten groeien. Jij wilt professioneler en naar een hoger niveau met je bedrijf.

 

Het is tijd voor verandering. Tijd voor volgende stap. Tijd om door te groeien.

Veel ondernemers zijn ontzettend goed in hun vak. Hebben klanten en draaien een prima omzet. Toch lukt het ze niet om hun bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Om écht op te schalen. Omdat hun branding dertien in een dozijn is. Daardoor trekken ze niet specifiek hun ideale klant aan, omdat ze zo generiek zijn. En dát is ook hetgeen ervoor zorgt dat je niet verder door kunt groeien en onderscheidend bent ten opzichte van je concurrent. Dat is hetgeen wat ervoor zorgt dat je tegen je omzetplafond aan blijft lopen: er is te weinig onderscheiding en geen echt eigen merk.

Waardoor ze hun visie niet duidelijk overbrengen. En niet hun ideale klant bereiken.

Die groep ga jij niet bij horen, toch?

Stel je voor dat je je ideale klant als een magneet aantrekt, omdat jij een ijzersterk brand hebt met passende positionering.
Je concurrent is hierdoor niet eens meer een optie.

Zie je het al voor je?

Daar is meer voor nodig dan een simpele huisstijl. Meer dan een logo dat je al jaren hebt. En meer dan een website die je eigenlijk amper durft te laten zien. Het is tijd voor onderscheiding zodat jij je ijzersterk positioneert.

Wanneer je met mij werkt, starten we vanuit de kern. Wie ben jij als ondernemer?
Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Wat is je visie? Vanuit daar bouwen we aan een onderscheidende branding die je onderscheid van jouw concurrent en waardoor op waarde geschat wordt. Want als jij op waarde geschat wordt zal je een doelgroep aanspreken waar je gelukkig van wordt. Alleen werken met klanten waar jij energie van krijgt, hoe fijn zou dat zijn? 

We zorgen ervoor dat  jij 100 procent uitstraalt waar jij voor staat en je jouw
ideale klanten aantrekt als een magneet. 

Ik ben meer dan een grafisch vormgever. Ik denk met je mee, luister écht naar je en ontwikkel jouw branding vanuit de identiteit van jouw bedrijf. Zodat het er niet zomaar ‘strak’ uitziet, maar dat jouw branding helemaal klopt met wie jij bent als ondernemer.
En zorgt voor een ijzersterke positionering om door te groeien naar het volgende niveau.
Het niveau waar jij al lang en breed aan toe bent. 

De strategie erachter is net zo belangrijk als het uiteindelijke logo, de website en jouw kleuren.

 

Wat zeggen

           Anderen?

“Jorinde heeft mijn bedrijf naar de next step gebracht!”

 

Lotte Kuipers | Schrijfcoach

“Dankzij Jorinde heeft mijn bedrijf een professionele uitstraling die helemaal bij mij past. Ik wist dat ik een goede branding nodig had voor mijn bedrijf, maar zat met mijn handen in het haar over hoé dan. Wat past er bij mij? Hoe trek ik daar klanten mee aan? Gelukkig was daar Jorinde. Het fijne van werken met haar is dat ze alles prachtig voor je ontwerpt (ze heeft bizar goede smaak), maar ook meedenkt over hoe je door branding je bedrijf sterk kan neerzetten.

Van mijn website tot mijn Instagram: alles klopt bij elkaar. Het ziet er niet alleen mooi uit, het straalt ook precies uit wat ik wil met mijn bedrijf. Ik ben iedere keer blij met wat ik zie als ik mijn site of Instagram open, maar ik merk het ook aan mijn klanten. Ik krijg bijvoorbeeld veel nieuwe volgers (en klanten!) door mijn overzichtelijke profiel en feed.

Daarnaast is Jorinde ontzettend fijn om mee te werken. Ze heeft superveel kennis in huis en bedenkt dingen waar ik zelf niet eens op zou komen. Ze denk met je mee en betrekt je in het proces waardoor je het echt samen doet. Als jij een professionele en onderscheidende branding voor je bedrijf wilt, is het een must om met Jorinde te werken! Zij heeft mijn bedrijf naar de next step gebracht!”

 

Dit 1:1 traject is iets voor jou als je:

Toe bent aan het volgende niveau. Je voelt dat er meer in zit. Je wilt jouw merk sterker neerzetten, de doelgroep beter aanspreken én je bankrekening sneller laten groeien.

✓ Er klaar voor bent de nummer 1 positie binnen jouw markt te claimen door ijzersterke positionering.

Op zoek bent naar niet zomaar een grafisch vormgever, maar juist iemand die met je meedenkt en vanuit de kern van het bedrijf een branding vormgeeft.

Niet meer een 13 in een dozijn ondernemer wilt zijn, maar jouw merk professioneel neer wilt zetten.

Alleen nog maar jouw ideale klant wilt aantrekken. De klanten waar je zoveel energie van krijgt.

De afgelopen jaren keihard hebt gewerkt aan je business en je persoonlijke ontwikkeling en het nu tijd vindt om dit aan de buitenwereld te laten zien met een geweldige branding.

Dit is voor de ondernemer die weet dat branding het verschil kan maken tussen een prima bedrijf en een kickass bedrijf. En natuurlijk keihard voor het laatste wil gaan. Daar help ik je bij.

 

Inhoud traject:

In 3 maanden heeft jouw bedrijf een complete rebranding. We gaan stap voor stap het fundament van jouw bedrijf neerzetten. Na drie maanden heb jij een krachtige positionering en een brand die jouw onderscheidende waarde laat zien. Een brand waarmee jij zelfverzekerd door kunt groeien naar marktleiderschap.

Het is jouw tijd! Tijd voor verandering. Tijd voor de volgende stap. Tijd om door te groeien.

 

Je ontvangt:

Een brand strategy session van minimaal 90 minuten waarin we ingaan op het DNA van jouw huidige bedrijf. We bekijken de kern van jouw bedrijf en zetten deze opnieuw neer. Denk aan de why, kernwaarden, jouw doelen en ideale klant.

Een compleet door mij op maat gemaakte huisstijl inclusief logo, kleuren, lettertypes en een Instagram feed. 

Een brandbook van jouw nieuwe huisstijl.

Een complete website gebouwd met Elementor inclusief handleiding. (exclusief teksten + foto’s)

5 templates voor Instagram, geheel in jouw nieuwe stijl ontworpen in Canva.

 

Wat gaan we exact doen?

1. Jouw unieke kernwaarden bepalen

Waarom moeten klanten voor jou kiezen? Wat maakt jou bijzonder en waardevol?
Daar gaan we naar op zoek!
Dit is jouw onderscheidend vermogen en dat is waar alles mee begint.

2. Het fundament van je bedrijf neerzetten

Tijd om een goede fundering neer te zetten. Hierbij kijken we naar wat jij belangrijk vindt, zodat we dat ook op je klanten kunnen overbrengen. En wie is die klant nu eigenlijk? Het is zo belangrijk om je ideale klant helemaal te begrijpen, want dan weten we op wat voor uitstraling ze “aan” gaan.

3. Zo komt jouw ideale klant naar jou toe

We gaan jouw positionering zo ijzersterk neerzetten, dat ze niet meer om je heen kunnen. Zodat jij jouw ideale klant moeiteloos aantrekt en alleen maar werkt met de klanten waar je zoveel energie van krijgt! Dat is toch uiteindelijk wat je wilt?

4. Designen van jouw huisstijl, website en Insta

Dan is het de hoogste tijd dat ik deze sterke fundering omzet in een passende huisstijl.
Ik ontwerp je logo, kleuren typografie en maak alvast een opzet voor je website homepage en Instagramfeed. Exciting!

5. Branding strategisch doorvoeren

Jouw website wordt nu echt gemaakt! Tijd voor ons om de strategie te bespreken hoe jij je branding door kunt voeren in ALLE onderdelen van jouw bedrijf, zodat je precies de juiste klant aanspreekt. Denk aan je Instagram content, tone of voice en je personal branding. Nu ben jij klaar voor the next level!

Na dit traject heb je:

Een website waar jij megatrots op bent wat niet alleen een mooi visitekaartje is, maar waardoor je echt resultaat krijgt. Hierdoor zet je potentiële klanten om naar betalende klanten.

✓ Een branding en website waardoor je moeiteloos klanten aantrekt als een magneet. Door jouw ijzersterke positionering zorg je ervoor dat gesprekken voor je gevoel ‘zomaar’ worden aangevraagd, zonder dat je hoeft te trekken en sleuren aan het binnenhalen van klanten.

   

 

✓ Een branding en website die je echt onderscheidend maakt. Hierdoor ben je niet meer een dertien in een dozijn en kiezen klanten echt voor jou, omdat je eruit springt.

Een onderscheidende branding, waardoor je niet alleen herkenbaar bent voor je potentiële klant, maar jij bent de go-to expert binnen jouw vakgebied. Jouw positionering is zo ijzersterk, dat ze niet meer om je heen kunnen!  

Spijt dat je dit niet eerder hebt gedaan!

Al zeven jaar help ik ondernemers met een ijzersterke branding. Want branding is meer dan alleen een logo en een mooi kleurenpalet: het is de identiteit van jouw business. Met de juiste uitstraling is jouw bedrijf onderscheidend en trek jij moeiteloos klanten aan.

Het zat er bij mij al vroeg in, want mijn hele leven ben ik al bezig met mooie kleuren en lettertypes. In mijn kinderslaapkamer moesten mijn gordijnen, muren en dekbedovertrek al perfect met elkaar matchen. Anders klopte het gewoon niet in mijn ogen.

Door de juiste branding kun je alles wat je op de markt bent moeiteloos verkopen. Dat ervaarde ik in mijn werk als senior designer. Ik werkte onder andere voor Paperclip, Harrods, Leen Bakker, Hallmark en Philips. Hun merk, producten en diensten zijn overal herkenbaar door een sterke branding. En daar help ik jou graag bij!

De multinationals waarvoor ik werkte, zijn zo groot geworden door een ijzersterke merkidentiteit. Iedereen kent ze,  en herkent hun diensten en producten. Maar hun ijzersterke brand is niet alleen vormgeving, dat is ook marketing en strategie.

Als je met mij werkt, krijg je daarom beide. En-en. Ik heb een studie communicatie en marketing afgerond én ben designer. Juist de combinatie van design en een sterke strategie erachter, maakt een brand zo sterk. 

Dit is hoe de grote multinationals doen. Dat wil ik ook voor jou. Daar begint het allemaal mee. Hierdoor zorg je ervoor dat je onderscheidend bent, moeiteloos klanten aantrekt en de go-to expert en jouw markt wordt.

FAQ

Is het een 1-1 Programma?

Jazeker! De meetingen gaan via Zoom en doorlopend sta ik klaar voor advies en feedback.

Ik ben net begonnen, is dit ook voor mij?

Jazeker. Dit traject is ideaal om een vliegende start te maken. Je krijgt veel helderheid en focus. 

Ik heb al een huisstijl / website waar ik blij mee ben

Vaak kan deze nog versterkt worden. Juist door van binnenuit te werken, jouw onderscheidende waarde, positionering en ideale klant neer te zetten is het vaak nodig om je huisstijl en website wat te finetunen. Dit kunnen we bespreken in een call.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Jazeker. Laten we tijdens het bellen even de details bespreken, maar het is zeker een optie.