Brand strategy session

In twee uur van chaos, frustratie en onzekerheid naar een ijzersterke boodschap, vertrouwen in jouw droombusiness en  een plan  waarmee jij precies hoe jij de juiste doelgroep aanspreekt. 

Wil jij weten of dit iets voor jou is?

Je loopt heel wat klanten mis doordat jij niet weet hoe jij de juiste doelgroep aanspreekt

Jij bent een ambitieuze ondernemer met een visie, weet precies wat je wilt, alleen je weet niet goed hoe je dit naar buiten brengt op een pakkende manier. Je wilt je onderscheiden in deze volle markt, op een authentieke manier zodat klanten naar jou komen,
in plaats van dat je zo moet trekken aan mensen.

plan je gratis matchcall in

Jij bent je bedrijf begonnen om te doen waar je blij van wordt en jouw droombusiness kunt bouwen, toch?

Maar de realiteit van het ondernemerschap is wat minder rooskleurig en ziet er meer zo uit:

  Je weet niet goed waar je aan moet 
         werken om resultaat te zien

 Je steekt veel tijd en moeite in het creëren van
         content terwijl je niet de juiste mensen ermee
         aanspreekt

Je weet niet hoe je je onderscheid en top of mind
         bent in een overvolle markt

Je laat je teveel leiden door anderen omdat je
niet goed weet welke waarde jij te bieden hebt

Dat kan echt anders.

Daarom heb ik de Brand Strategy Sessions ontwikkeld.

Waarin we tijdens een 2 uur durende sessie jouw bedrijf goed onder de loep nemen.
We zoomen even uit en gaan terug naar de basis. Zo zetten we opnieuw een sterk fundament neer waarop we jouw merk kunnen bouwen. Hierbij kijken we o.a. naar je kernwaarden, doelgroep, positionering en onderscheidend vermogen.We bepalen precies hoe en waar jij zichtbaar gaat zijn om jouw allerleukste kanten aan te spreken.

Niet door trucjes en je te laten leiden door wat anderen vinden en zeggen, maar op jouw manier.
Op een authentieke manier, door dichtbij jezelf te blijven, in lijn met jouw kern.

Na 2 uur sta jij zo sterk in je schoenen doordat je heel helder weet waar je voor staat, hoe je dat naar buiten moet brengen en met welke boodschap. Zodat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan en voor je in de rij staan.

Klik hier om gratis een vrijblijvend match gesprek met mij te plannen

Sinds ik bij Jorinde mijn branding onder de loep heb genomen en van binnenuit naar mijn bedrijf ben gaan kijken merk ik dat ik nu prachtige stappen neem die écht bij mij passen. Het onderzoeken van je branding, en daarmee wie jij als persoon bent, brengt zoveel processen in gang! Ik ben super blij met de hulp van Jorinde en de groei die ik nu maak met mijn bedrijf!

Kitty becker

Kittyzingt.nl

Jorinde is voor mij echt een expert. Ze denkt heel erg mee en geeft precies de juiste aanvulling die je nodig hebt.
Nu ervaar ik veel meer structuur, overzicht en een hogere toe stroom van potentiële klanten. Ze weten mij nu beter te vinden doordat ik duidelijker ben geworden in wat voor diensten ik lever en de boodschap die ik overbreng. 
Ik heb er onwijs veel aan gehad.

the details

STRATEGY SESSION

2 uur via zoom

In 2 uur duiken we volledig in jouw bedrijf. We gaan terug naar de kern van jouw bedrijf. Vanuit jouw visie bepalen we jouw boodschap, onderscheidend vermogen, kernwaarden en je ideale klant. Zodat jij precies weet wat jij naar buiten kunt brengen en op welke manier, waardoor jij jouw ideale klant zo weet te raken dat ze niet meer om je heen kunnen.

BRANDBOOK

PDF document

Na de sessie krijg je een uitgebreid PDF document met het fundament van je bedrijf en het plan om jouw doelgroep aan te spreken. Hierdoor heb je een leidraad voor jouw bedrijf waar je continu op kunt terugvallen en ga je echt aan de slag om jouw droombusiness werkelijk te maken.

VIDEO OPNAME

Na afloop

De sessie wordt opgenomen en na de meeting verstuurd via email zodat je de sessie zo vaak als je wilt terug kunt kijken.

De Brand Strategy Session is precies wat je nodig hebt als je

  Geen idee hebt hoe jij jouw visie en unieke kwaliteiten de wereld in kunt brengen

  Niet de klanten aantrekt die je het liefste
          zou willen

  Meer voldoening en plezier wilt halen uit je bedrijf
          door te ondernemen op jouw manier

  Je wilt onderscheiden van je concurrenten
          maar niet goed weet hoe

  Je een nieuw merk wilt neerzetten en graag
          een sparring partner wilt in dit proces

Met heel heel veel plezier heb ik vanochtend het brandbook doorgenomen. Wat fijn om alles zo op een rijtje te hebben en al mijn ideeën en dromen in iets conceets te zien. Ik voel mij begrepen en heb echt het gevoel dat het merk nu meer gaat leven.
De boodschap is spot on, super inspirationeel, dat wil ik ook meer doen. Super mooie kernwaarden, passen perfect. Ook vind ik de content pijlers echt een goede houvast. Ik doe nu maar wat en dit gaat mij echt helpen om goede content te creëren.
En de stijl is echt perfect.

Kortom heel enthousiast!

Juul van den Hoogen

Yourmuse.nl

Ik had bij Jorinde een Brand Strategy Session aangevraagd, omdat ik volledig de weg kwijt was in mijn bedrijf. Het liep totaal niet als ik wilde en ik wist niet meer waar ik aan kon werken om het op te lossen. Samen zijn we terug gegaan naar de kern en hebben we mijn hele fundament goed nergezet. Precies naar waar mijn passie ligt en gefocust op de dingen waar ik goed in ben.

Na de sessie was ik zo opgelucht en kon ik met veel meer motivatie en plezier ondernemen. Jorinde weet de ideeën in je hoofd meteen te vertalen naar de juiste stappen om weer verder te kunnen. Ze is prettig om mee te werken en zal haar zeker aanraden!

Anna de Jong

Zentosa.nl

ik ben jorinde – Brand Strategist

Ik help ambitieuze ondernemers met het bouwen van betekenisvolle en onweerstaanbare merken om hun grootste dromen en doelen te realiseren. Inmiddels heb ik al 7+ jaar ervaring en heb ik gewerkt voor grote multinationals als Hallmark, Philips en Harrods.

En wat ik daarvan heb geleerd is om een succesvol bedrijf neer te zetten dat het allerbelangrijkste is de combinatie van je merkstrategie, beleving en visuele identiteit. Daarom ben ik niet zomaar een designer, maar heb ik ook een communicatie opleiding afgerond. Zodat ik naast een mooi design er ook voor kan zorgen dat je ideale klant verliefd wordt op jouw merk.

Een Good-Looking-Brand of een mooi logo gaan je niet succesvol maken. Daar is meer voor nodig. Een merk dat van binnen en buiten met elkaar matcht. En daar help ik graag je bij.

BOEK NU JOUW brand strategy session

A business is the thing that creates whatever it is  that you sell,
a brand is the reason why people buy it.