Stel je voor: je hebt het idee een smoothiebar te openen middenin het centrum van Utrecht. Niet zomaar een smoothiebar, maar eentje waarin alles milieubewust is. Zo zijn de meubels gemaakt van gerecyclede producten, de bekers van gerecycled karton en worden de smoothies gemaakt van seizoensgroente en fruit. Het idee voor deze smoothiebar speelt al jaren door je hoofd. Mensen worden steeds milieubewuster dus je weet dat nu hét moment is om te beginnen. Maar hoe? Geen idee..

Of: Je bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid, maar je kantoorpand groeide niet mee. Het is hoog tijd om de ruimte waar je werknemers iedere dag keihard werken een échte upgrade te geven. Zij dromen bijvoorbeeld van een koffiecorner en een luxere werkplek waar ze klanten in stijl kunnen ontvangen. Ook moet de huisstijl hoognodig meegroeien met je bedrijf. Want prima is niet goed genoeg meer. Hoe je bedrijf er nu uitziet, sluit niet meer aan bij de diensten die je levert. Tijd dus om ook het uiterlijk van je bedrijf naar de next level te tillen. Maar hoe? Geen idee..

Dan komt EVOLVE om de hoek kijken. Wij helpen ondernemers hun idee van begin tot eind te realiseren of hun bestaande onderneming een upgrade te geven.

Zo wordt jouw idee eindelijk werkelijkheid, précies op het juiste moment.

Filosofie

“Wij helpen ondernemers bij het creëren van een ijzersterk en overtuigend merk. Daarbij zijn wij betrouwbaar en transparant en nemen we de klant mee tijdens het gehele evoluatieproces. We regelen alles tot in detail, daarmee ontzorgen wij de ondernemer en leveren kwaliteit.”

Hi, ik ben Jorinde van den Berkhof, oprichter van EVOLVE. Met dit bedrijf help ik ondernemers hun business idee te realiseren van begin tot eind. Of je nu een nieuwe huisstijl nodig hebt of een concept voor een nieuw restaurant, EVOLVE is er voor je! 

 

Ik ben een echte creatieve duizendpoot en krijg vaak te horen dat ik van alle markten thuis ben. Zo ben ik vormgever, fotograaf, interieurdesigner en heb ik verstand van marketing. Ik heb een opleiding Ruimtelijke Communicatie en Presentatie aan het Nimeto in Utrecht gevolgd en ben daarna begonnen bij designstudio La Terzi. Hier heb ik zes jaar gewerkt als senior designer, accountmanager en manager van de studio. Ik werkte onder andere voor Paperclip, Harrods, Leen Bakker en Philips. Naast deze fulltimebaan, heb ik de opleiding Communicatie afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

 

In deze jaren heb ik al heel wat ondernemers blij kunnen maken, maar ik zag dat er iets niet werkte. Bij het oprichten of rebranden van een bedrijf komt zoveel kijken, dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Je krijgt te maken met veel verschillende mensen: van een grafisch ontwerper en fotograaf tot marketingprofessional en interieurdesigner. Ik zag dat het mijn klanten frustreerde en ik dacht: dit moet makkelijker kunnen. Zo is EVOLVE geboren. 

 

Met EVOLVE heb ik een bedrijf gecreëerd waarbij je één aanspreekpunt hebt voor alles. Zo wordt het realiseren van je bedrijf veel makkelijker én hoef je je visie niet tien keer aan verschillende partijen uit te leggen. Wij weten immers precies wat jouw doel is en hoe je wil dat jouw droombedrijf eruit komt te zien. Ik ben je aanspreekpunt en samen met een team van steengoede freelancers regel ik alles van A tot Z. 

 

Voor mij geeft niets een fijner gevoel dan creatief bezig zijn en anderen daarmee helpen. Het is al lastig genoeg om een bedrijf op te zetten – ik weet er alles van – en daarom wil ik er voor jou zijn in het hele proces. Ik denk met je mee, vertaal jouw visie naar concrete strategieën en wil samen met jou écht iets moois realiseren. Mijn doel is dat je naar het eindresultaat kijkt en denkt: dit is précies wat ik voor ogen had, en meer. 

 

Zin om met EVOLVE samen te werken? Zie hier welke pakketten wij aanbieden.

  • EVOLVE - LinkedIn
  • EVOLVE - Facebook
  • EVOLVE - Instagram