Start your Business checklist

Wil jij starten met ondernemen,
maar heb je
geen idee waar je moet beginnen?
Download gratis de checklist en ga nu echt aan de slag!

No. 1

THE FAST TRACK

online programma

The FAST-TRACK is speciaal ontwikkeld om jouw bedrijf een vliegende start te geven. Geen lang traject, of dure coaching, binnen 1 dag staat jouw bedrijf klaar om te gaan knallen! Laat die klanten maar komen!

No. 2

GROW YOUR BRAND

1:1 brand strategy session

In twee uur van chaos, frustratie en onzekerheid naar een ijzersterke boodschap, vertrouwen in jouw droombusiness en een plan waarmee jij precies hoe jij de juiste doelgroep aanspreekt. 

No. 3

EVOLVE YOUR BRAND

1:1 branding traject

Wil je graag jouw bedrijf naar een volgend level brengen? Ik help je graag met het doorvoeren van de professionele stijl en uitstraling die bij jou en jouw bedrijf past! Zo zorgen we ervoor dat jij onderscheidend en herkenbaar bent. Zodat jij klanten aantrekt als een magneet! 

Work with me and your
idea evolves into reality! 

READY TO EVOLVE?

Happy clients

Ik ben super blij met mijn nieuwe branding! Het is precies zoals ik in mijn hoofd had. Ik vond het heel fijn om met Jorinde samen te werken. Super tof gedaan! Op naar het volgende project!

CORINDA DE WITTE

Sinds ik bij Jorinde mijn branding onder de loep heb genomen en van binnenuit naar mijn bedrijf ben gaan kijken merk ik dat ik nu prachtige stappen neem die écht bij mij passen. Het onderzoeken van je branding, en daarmee wie jij als persoon bent, brengt zoveel processen in gang! Ik ben super blij met de hulp van Jorinde en de groei die ik nu maak met mijn bedrijf!

KITTY BECKER

 

Ik wilde mijn Instagram mee laten groeien met mijn bedrijf en Jorinde voor hulp. Voor mij echt een expert. Ze denkt heel erg mee en geeft precies de juiste aanvulling die je nodig hebt.
Nu ervaar ik veel meer structuur, overzicht en een hogere toe stroom van potentiële klanten. Ze weten mij nu beter te vinden doordat ik duidelijker ben geworden in wat voor diensten ik lever. Ik heb er onwijs veel aan gehad.

RACHIDA YAYA

 

Ik ben Jorinde – Brand strategist & designer

Ik help ambitieuze ondernemers met het bouwen van betekenisvolle en onweerstaanbare merken om hun grootste dromen en doelen te realiseren. Ik zorg ervoor dat jouw idee niet alleen een idee is, maar dat het een echt merk wordt. Dat jouw product in de schappen komt te liggen en jouw idee tot leven komt. Inmiddels heb ik al 7+ jaar ervaring en heb ik gewerkt voor grote multinationals als Hallmark, Philips en Harrods.

En wat ik daarvan heb geleerd is om een succesvol bedrijf neer te zetten dat het allerbelangrijkste is de combinatie van je merkstrategie, beleving en visuele identiteit. 

Een Good-Looking-Brand of een mooi logo gaan je niet succesvol maken. Daar is meer voor nodig. Een merk dat van binnen en buiten met elkaar matcht. En daar help ik je bij.